З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Shopping Week дод. -20% на Under Armour. Деталі
044 585 50 40
19 лютого 2024

Які уггі модні цієї зими?

Які уггі модні цієї зими?

Кожен любитель моди напевно знає про уггі - фірмові черевики на овчинній підкладці. Попит на найкращі уггі в інтернет-магазинах останнім часом різко зріс. І в 1978 році, звідки пішла мода на уггі, і зараз ці «потворні черевики» стали королями комфорту та універсальності. Причина, чому уггі модні стільки років, дуже проста: комфорт, практичність і універсальність! Тож давайте розглянемо, що вони приготували нового та які уггі зараз у моді 2024!

Високі уггі

Високі уггі - це майбутня велика річ, до якої люди, напевно, не будуть готові. Але такий тренд має знак схвалення знаменитостей. Це буде ще тепліше та зручніше.

Стиль мілітарі

Замість пишної та опуклої концепції, що асоціюється з уггами, існують варіанти у стилі мілітарі, представлені у більш витягнутій формі та з різноманітною довжиною, що сприяє формуванню більш вираженого та нестандартного стилю. У поточних модних тенденціях переважає зелений колір та його різні відтінки.

Уггі у формі довгого носка

Вони виглядають як довгі шкарпетки, що охоплюють ногу від щиколотки до коліна. Це взуття чудово захистить вас від холоду, а їхній спортивний зовнішній вигляд підійде всім, хто часто перебуває у русі.

Уггі на підборах

Для любителів розкоші та елегантності, уггі також вигадали зручне взуття. Ці уггі на підборах, що легко поєднуються з більш трендовим і класичним вбранням, мають виразну форму, що робить їх ідеальним вибором для особливих заходів і зустрічей.

Класика

Хороша новина для тих, хто віддає перевагу класиці. Холодну зиму прикрасять класичні уггі, що ідеально підійдуть майже до будь-якого образу. Вибирайте будь-який тон взуття, будь то коричневий, чорний, бежевий або інші кольори, і крокуйте з комфортом.

Міні-уггі

Жіночі класичні уггі (міні-ботильйони) кольору каштан – це втілення стилю, комфорту та тепла. Цей модний дизайн взуття є урізаною версією класичного стилю, що надає їй більш сучасного та універсального вигляду. Насичена каштанова замша додає елемент елегантності, легко доповнюючи ваш повсякденний образ та зберігаючи тепло у прохолодну погоду.

Рекомендації щодо поєднання

Які модні уггі не були б, найголовніше – це вміти правильно їх поєднувати. Чи можна уггі в 2024 році носити під сукні чи краще підібрати спортивний образ? Щоб поєднувати уггі, потрібно просто виявити фантазію і трохи цікавитися сезонними тенденціями. Виберіть, які уггі зараз у моді 2024, та експериментуйте. Ви можете носити їх з надзвичайно спортивними та повсякденними або з більш елегантними та яскравими нарядами. Уггі - це взуття, яке може гармоніювати з вашим одягом незалежно від вашого стилю. Будь то довга в'язана сукня з розрізом, моми та толстовка, тренч і міні-спідниця або просто повністю чорне вбрання – підберіть, які уггі зараз у моді та насолоджуйтесь затишком! Ці черевики стали обов'язковою частиною гардеробу багатьох людей, і неважко зрозуміти, чому уггі модні вже стільки років. Вибирайте для себе, які уггі модні цього року і втілюйте їх у всіляких стилях, підбираючи поєднання, які виражають ваш індивідуальний смак і стиль.

  •  1  2
    34
    36 37 38 39 40 Жіночі білі уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі зелені уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі чорні уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі темно-сині уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночі темно-сині уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger 6 152 грн 7 690 грн
    -20%
    тільки online
  •  2  3
    99
    36 37 38 39 40 41 Жіночі білі уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі зелені уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі чорні уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі темно-сині уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночі чорні уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger 5 383 грн 7 690 грн
    -30%
    тільки online
  •  3  4
    42
    36 37 38 39 40 Жіночі білі уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі зелені уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі чорні уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі темно-сині уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночі зелені уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger 5 383 грн 7 690 грн
    -30%
    тільки online
  •  4  5
    99
    36 37 38 39 40 41 Жіночі білі уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі зелені уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі чорні уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Жіночі темно-сині уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночі білі уггі з візерунком TOMMY MONOGRAM SNOWBOOT Tommy Hilfiger 5 383 грн 7 690 грн
    -30%
    тільки online

Де придбати чоловічі уггі в Україні?

  • Уггі чоловічі купити у Києві оригінал можна у фірмовому магазині Replay ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича, 176;
  • Купити уггі чоловічі Дніпро у магазині Stem/Walker ТЦ "Most City", вул. Глінки, 2;
  • Купити уггі чоловічі у Харкові в Stem/Walker ТРК "Nikolsky", вул. Григорія Сковороди, 2а
  • Уггі купити у Запоріжжі можна у ТЦ "City Mall", магазин Walker, вул. Запорізька, 1б

Де купити жіночі штани на платформі в Києві?

  • Уггі MEXX купити в Києві в ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 12
  • Уггі Replay купити в Одесі у ТРЦ "City Center", пр-т. Небесної Сотні, 2.
  • Vitto Rossi уггі можна придбати на сайті MD-Fashion.