• Доставка по всій Україні
  • Найкращі світові бренди
  • Тільки оригінальна продукція
  • 0 800 502 193

пн-пт 9:00-20:30; сб-нд 10:00-18:00

Політика конфіденційності

Інтернет- магазин " MD Fashion " приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх користувачів . Користувачі інтернет - магазину " MD Fashion " мають право переглядати Веб - сторінки сайту, не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Однак , для надання послуг , пов'язаних з купівлею товарів , представлених в Інтернет- магазині , нам потрібні Ваші контактні дані , для того , щоб ми могли зателефонувати Вами , підтвердити замовлення , способи оплати та доставки товару.

1 . Загальні положення

1.1 . Дана Політика конфіденційності встановлює порядок одержання, зберігання , обробки , використання та розкриття персональних даних Користувача . Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при оформленні замовлення через корзину магазину , при оформленні замовлення за телефоном, вказаним на сайті , і при реєстрації самим Користувачем (створення облікового запису) . Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем ( при оформленні замовлення через корзину магазину або при реєстрації на сайті). Обов'язкова для надання послуг інформація позначена спеціальним чином * . Інша інформація надається Користувачем на його розсуд .

1.2.Для оформлення замовлення через корзину Інтернет- магазину " MD Fashion " Користувач зобов'язаний:

  • прочитати Правила та Умови використання Інтернет-магазину ;
  • уважно ознайомиться з даною Політикою Конфіденційності (далі Політика ) ;
  • стати зареєстрованим Користувачем Інтернет- магазину " MD Fashion " і висловити свою повну згоду з умовами шляхом натискання кнопки " Ознайомлений з Умовами роботи сайту" .
  • у формі оформлення замовлення Користувач сам заповнює необхідні персональні дані (ім'я , електронну адресу , контактний номер телефону , адресу доставки товару);

1.3 . Користувач не має права використовувати Інтернет - магазин " MD Fashion " , а саме оформляти замовлення і реєструватися , якщо він не згоден з Умовами роботи сайту і даної Політикою конфіденційності. Оформляючи замовлення товару або реєструючись в Інтернет- магазині " MD Fashion " і вносячи персональні дані або надаючи ці дані за телефоном, вказаним на сайті , Користувач дає свою згоду на використання наданої інформації Адміністрацією Інтернет -магазину.

1.4 . Крім того , інформація може бути передана третім особам з маркетинговою / рекламною метою , які не порушують чинне законодавство України , зокрема на безкоштовне використання його імені , прізвища або інших матеріалів , а також для надсилання інформації , повідомлень ( в т.ч. рекламного характеру ) тощо, без будь-яких обмежень за територією , часом та способом використання . Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296 , 307 , 308 Цивільного Кодексу України .

1.5 . Користувач надає право Адміністрації Інтернет- магазину " MD Fashion " одержувати , зберігати , обробляти , використовувати і розкривати персональні дані на умовах даної Політики конфіденційності згідно з Законом України «Про захист персональних даних».

1.6 . Користувач визнає , що у разі недбалого ставлення самим Користувачем до безпечного зберігання свого логіна і пароля , що дає доступ до його персональних даних , треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональним та іншими даними Користувача . Інтернет- магазину " MD Fashion " не несе відповідальність за збитки завдані таким доступом. Ми рекомендуємо Користувачам використовувати складні паролі, що складаються з цифр і букв. Змінити пароль для доступу до своїх особистих даних Ви можете , скориставшись функцією «Вхід в магазин» і зайшовши в розділ «Мої дані ».

2 . Мету збору та обробки персональних даних користувачів

2.1 . Персональні дані Користувача не передаються третім особам, крім випадків визначених в ст. 1 п. 1.5 .

2.2 . Інтернет- магазин " MD Fashion " збирає й обробляє персональні дані для зв'язку з Користувачем , в тому числі направлення повідомлення про наданні послуги , інформування користувача про наявність товару , підтвердження замовлення , доставки замовлених Користувачем товарів , для зв'язку кур'єрської служби з Користувачем , а також для повідомлення Користувача про акції , розпродажі , маркетингових програмах і т.д. від Інтернет- магазину " MD Fashion " .

3 . Зміна користувачем персональної інформації

3.1 . Користувач може в будь-який момент змінити ( оновити , доповнити , видалити) надану їм персональну інформацію або її частину , скориставшись функцією «Вхід в магазин» і зайшовши в розділ «Мої дані ».

4 . Захист інформації, що збирається

4.1 . Адміністрація Інтернет- магазину приймає всі необхідні і достатні організаційні та технічні заходи і перестороги для захисту конфіденційності даних користувачів .

5 . Зміна Політики конфіденційності

5.1 . Адміністрація Інтернет- магазину має право змінити умови Політики конфіденційності . У такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці « Політика конфіденційності» . Будь ласка , періодично переглядайте ці умови , щоб бути поінформованими про те , як інтернет- магазин " MD Fashion " захищає персональні дані своїх користувачів.

6 . Неповноліття

6.1 . Оскільки Адміністрація Інтернет- магазину поважає приватність і дотримується законодавства, спрямоване на захист дітей , особи віком до 18 років не повинні надавати будь-які персональних даних. Адміністрація не буде збирати , зберігати , обробляти , використання і розкривати персональні даних від неповнолітніх .

7 . Інші умови

7.1 . Користувач погоджується з отриманням матеріалів рекламного характеру про акції та розпродажі , маркетингових програмах і т.д. від " MD Fashion " засобами комунікації , як то електронною поштою, мобільним зв'язком , у тому числі зазначеної Користувачем в його профілі на сайті. У разі небажання отримувати розсилку , Користувач може зв'язатися з " MD Fashion " , електронною поштою support@md-fashion.com.ua , або самостійно відмовитися від підписки на новини 8 . Зворотній зв'язок . Питання та пропозиції 8.1 . Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід повідомляти в Службу підтримки за електронною адресою support@md-fashion.com.ua , або за адресою 04074 , м. Київ , вул. Лугова , 12 , ( Інтернет- магазин " MD Fashion " ) .