З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Додатково -5% при оплаті карткою на сайті. Деталі
044 585 50 40
1 квітня 2024

Tommy Jeans і Tommy Hilfiger: у чому різниця?

Tommy Jeans і Tommy Hilfiger: у чому різниця?

Ви коли-небудь думали, чим відрізняється Tommy Hilfiger від Tommy Jeans? Хоча вони є частиною бренду Tommy Hilfiger, між ними є значні розбіжності. Ця диференціація всередині бренду не є чимось новим для ексклюзивних брендів. Наприклад, Hugo Boss з лейблом Boss та лейбл Hugo з різною сегментацією клієнтів та цілями. Спосіб, яким компанія Tommy Hilfiger проводить брендинг своїх лейблів, прозорий, і це демонструється увагою кожного з них, у тому числі Tommy Hilfiger і Tommy Jeans.

Що таке Томмі Хілфігер?

Томмі Хілфігер — це не просто бренд одягу, а справжній символ американської моди, який уособлює стиль, якість та інновації. Цей бренд зміг завоювати світове визнання завдяки своєму характерному дизайну, який поєднує у собі класичну елегантність із духом спорту. Tommy Hilfiger пропонує широкий спектр одягу та аксесуарів для чоловіків, жінок і дітей, представляючи колекції, які не тільки наслідують останні модні тенденції, але й надихають людей на вираження своєї індивідуальності через моду.

Хто такий Томмі Джинс?

Томмі Джинс, де виробляють легендарні джинсові моделі, має більш актуальний, неформальний стиль і нову енергію, ніж його історичний аналог. Tommy Jeans - бренд, відомий своїм невимушеним, але впевненим зовнішнім виглядом, який відображає багато поколінь юних людей, обираючи цей бренд. Вони відомі своєю прихильністю до сталого розвитку та якості, завжди рухаючись уперед та зберігаючи нове.

Томмі Хілфігер та Томмі Джинс: у чому різниця?

Естетика бренду

Зовнішній вигляд Томмі Хілфігера – це скоріше традиційний американський стиль із нотками сьогоднішніх тенденцій. Вони продають модні та вишукані блузки, сорочки, куртки, штани, джинси та аксесуари для жінок та чоловіків віком від 25 до 45 років. Якщо вам потрібний більш традиційний образ, Томмі Хелфігер представляє кілька позачасових моделей, які витримують випробування часом. У свою чергу Томмі Джинс націлений на молодіжну аудиторію у віці від 18 до 30 років, що видно в його особливому стилі. У лінійках Томмі Джинс переважає природна повсякденність, яка актуальна та збігається з поточними модними трендами, у тому числі додаючи безліч спортивних акцентів.

Стилі

Якщо ви подивитеся, чия фірма Томмі Хілфігер і де виробляється Tommy Jeans, ви побачите, що вони створюються в однакових країнах, таких як Китай, Індія, В'єтнам, Туреччина, Польща та Португалія, але стилі будуть трохи розходитися. Бренд Tommy Hilfiger, оригінальний символ вуличного стилю, був заснований у 1985 році та дуже вміло зберіг свою чітко виражену нішу Tommy. В останні роки компанія все більш активно підтримує ідею сталого розвитку, що виражається у прагненні мінімізації споживання та максимальної ефективності використання ресурсів.

Tommy Jeans - це сучасний погляд на денім із духом юнацької вуличної культури. Тут ви знайдете не тільки джинси та штани, але й різноманітність іншого одягу, такого як футболки, куртки, поло та багато іншого. Лінійка Томмі Джинс прославляється своїм зручним стилем, що нагадує 90-ті роки, з особливою кольоровою гамою та яскравою вишивкою.

На закінчення, можна сказати, що Tommy Jeans і Tommy Hilfiger, хоч і належать одній і тій же материнській корпорації, є різними брендами. Вони різняться як по ціновій політиці, так і по асортименту товарів, а також орієнтовані на різні сегменти клієнтів. Той факт, що Томмі Хілфігер сфокусований на молодшу аудиторію, не означає, що ви не можете купити його, якщо ви не належите до цієї демографічної категорії. Якщо щось вам подобається, дійте!

  •  1  2
    4
    S M L XL Чоловіча чорна футболка TJM SKATE FLAG TEE Tommy Jeans Чоловіча біла футболка TJM SKATE FLAG TEE Tommy Jeans Tommy Jeans Чоловіча біла футболка TJM SKATE FLAG TEE Tommy Jeans 2 290 грн
    2-15%, 3-20%
  •  2  3
    50
    XS S M L Жіночий чорний світшот LRG SMD MDN REG C-NK Tommy Hilfiger Жіночий бежевий світшот LRG SMD MDN REG C-NK Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночий бежевий світшот LRG SMD MDN REG C-NK Tommy Hilfiger 6 111 грн 6 790 грн
    -10%
    2-15%, 3-20%
  •  3  4
    32
    XS S M Жіночий блакитний джинсовий сарафан DUNGAREE BF MIDI Tommy Jeans Tommy Jeans Жіночий блакитний джинсовий сарафан DUNGAREE BF MIDI Tommy Jeans 5 790 грн
    2-15%, 3-20%
  •  4  5
    17
    S M L XL XXL Чоловічий чорний бомбер TJM LETTERMAN JACKET EXT Tommy Jeans Tommy Jeans Чоловічий чорний бомбер TJM LETTERMAN JACKET EXT Tommy Jeans 7 693 грн 10 990 грн
    -30%
    2-15%, 3-20%

Скільки коштує Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger є трохи дорожче ніж, Tommy Jeans. Коли ви перевірите ціни і дізнаєтеся скільки коштує Томмі Джинс, ви зможете побачити різницю в 30 або 40 доларів, залежно від того, що ви оберете. Оскільки Tommy Hilfiger обслуговує більш дорослу аудиторію, їх речі трохи дорожчі: джинси та штани коштують від 1500 до 15000 грн., сумки — від 2000 до 11000 грн., а сорочки — від 1100 до 11000 грн.

У Tommy Jeans молодша цільова аудиторія; таким чином дізнаючись, наприклад, скільки коштує джинсовка Томмі Джинс, можна побачити деяку варіативність: нижня частина може коштувати від 1800 до 6000 грн, сумки – від 2000 до 5000 грн, а взуття – від 1900 до 5000 грн.

Де придбати Tommy Hilfiger?

Магазини Києва

  • «Caravan Outlet», вул. Лугова, 12, 1 поверх
  • ТРЦ «Cosmo Multimall», вул. Вадима Гетьмана, 6, 3 поверх
  • ТЦ «Globus» м. Київ, Майдан Незалежності, 1, 1 поверх
  • ТРЦ «Ocean Plaza» м. Київ, вул. Антоновича, 176, 1 поверх
  • ТРЦ «Sky Mall» м. Київ, пр-т. Романа Шухевича, 2-Т, 2 поверх

Магазини Tommy Hilfiger у Дніпрі

  • ТРЦ «Caravan», вул. Нижньодніпровська, 17, 1 поверх
  • ТЦ «Most City», вул. Глінки, 2, 1 поверх

Магазини у Харкові

  • ТРК «Nikolsky», вул. Григорія Сковороди, 2а, 1 поверх
  • Харків, вул. Сумська, 122

Магазин Tommy Jeans в Одесі, вул. Катерининська 20г.

Як знімати мірки?
Наступна стаття
Як знімати мірки?