З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Додатково -5% при оплаті карткою на сайті. Деталі
044 585 50 40
13 березня 2024

Що таке анорак?

Що таке анорак?

Слово «анорак» зустрічається все частіше і частіше, але багато думок стилістів демонструють розбіжності в трактуванні суті цього типу одягу. Деякі з них – це світшоти з капюшоном, інші відрізняються чвертю блискавки, а є варіанти з вертикальною кишенею. Незалежно від конкретної конструкції їх легко можна віднести до курток. Але поза всяким сумнівом можна стверджувати, що анораки користуються популярністю. Деякі з них представляють собою пуловери з капюшоном, деякі мають блискавки на чверть, а інші, оснащені блискавками на всю довжину. Їх легко можна назвати просто куртками. Незалежно від форми, в якій вони представлені, можна сказати напевно: анораки в тренді.

Але все ж таки, що таке анорак і в чому його особливість?

Термін «анорак» походить від стародавнього ескімоського слова «анорак», що означає куртка, яка також закриває голову. Традиційно анорак шили зі шкіри тварин з масляним покриттям для відштовхування води. Цей стиль верхнього одягу прийшов у західний світ у 1930-х роках. Згідно з виданням журналу Backpacker за 1975 рік, анорак визначається як "верхній одяг у стилі пуловера, що досягає стегон і має капюшон з маленькою блискавкою". Тим не менш, конкретне визначення терміна "анорак" може змінюватись від країни до країни і навіть від одного бренду до іншого.

Як носити анорак?

Анорак можна носити поверх худі або водолазки для багатошаровості образу. Також добре поєднується з легінсами та футболкою. Якщо ви хочете втілити ретро-стиль, поєднуйте куртку з різними джинсами та кросівками. Для сміливого образу, доповніть анорак сукнею та взуттям на підборах або шкіряній спідниці та в'язаним топом. Загалом тут можна експериментувати, з чим носити анорак, головне в

Що таке пуховик анорак?

Анорак-пуховик - це верхній одяг, що поєднує в собі особливості анораку та пуховика. Цей вид пуховика зазвичай має великий капюшон, який може бути затягнутий, щоб захистити обличчя від вітру та холоду. Анораки з пуховим утепленням широко використовуються в зимових видах спорту та активному відпочинку, забезпечуючи ефективну ізоляцію від холоду та вітру.

Що таке куртка анорак?

Куртка-анорак - це вид верхнього одягу, який має невелику блискавку з боків або спереду, що полегшує одягання та зняття. Також вона може мати капюшон та багатофункціональні кишені.

Жіночий анорак: що це?

Ця куртка є універсальним варіантом верхнього одягу. Але для жінок є більше вибору у кольорах, формах, розмірах тощо. Спочатку анораки використовували як верхній одяг для захисту від погодних умов, таких як дощ чи вітер. Але згодом цей стиль став популярним у світі моди, і тепер анораки жіночі можуть виглядати як стильний елемент гардеробу, поєднуючи комфорт та естетику. Анорак – це не просто одяг, це поєднання зручності, історії та стилю. Незалежно від того, чи перебуваєте ви на природі чи в міському середовищі, анорак підкреслить ваш індивідуальний стиль та забезпечить необхідний комфорт у різних умовах. Якщо ви в пошуках ідеального верхнього одягу, будь то анорак з капюшоном або анорак без капюшона, то завжди зможете купити анорак в Україні, переходячи на сайт MD Fashion!

  •  1  2
    7
    S M L XL Чоловічий білий анорак Levi’s® Levi’s® Чоловічий білий анорак Levi’s® 4 240 грн 4 990 грн
    -15%
  •  2  3
    8
    XS S M L XL Бежевий анорак з візерунком TJCU ALLOVER SWIRL CHICAGO (унісекс) Tommy Jeans Tommy Jeans Бежевий анорак з візерунком TJCU ALLOVER SWIRL CHICAGO (унісекс) Tommy Jeans 11 053 грн 15 790 грн
    -30%
    2-15%, 3-20%
  •  3  4
    64
    XS S M XL Жіночий сірий анорак UA Run Anywhere Anojacket Under Armour Under Armour Жіночий сірий анорак UA Run Anywhere Anojacket Under Armour 3 493 грн 4 990 грн
    -30%
    2-15%, 3-20%
  •  4  5
    39
    L XL XXL 3XL Чоловічий чорний анорак Lonsdale Lonsdale Чоловічий чорний анорак Lonsdale 3 360 грн

Де придбати анорак Tommy Hilfiger?

Брендові речі можна знайти в офіційних магазинах Tommy Hilfiger:

  • У Києві в ТРЦ "Caravan Outlet", ТРЦ "Cosmo Multimall", ТЦ "Globus";
  • В Одесі в ТРЦ "Fontan Sky Center", ТРЦ "City Center";
  • У Дніпрі ТРЦ "Caravan"; • у Харкові ТРК "Nikolsky";

на сайті MD Fashion, де розміщено безліч трендового одягу Tommy Hilfiger.

Скільки коштує куртка Томмі Хілфігер, як у Фараона?

Більшість людей полюбили анораки після перегляду кліпу Фараона Black Siemens. Якщо ви також є затятим фанатом і шукаєте анорак Томмі Хілфігер як у Фараона, то зверніть увагу на поєднання традиційних червоного, білого та синього відтінку. Анорак Tommy Hilfiger як у фараона - це анорак Vintage Tommy Hilfiger Colorblock Competition Hoodie Jacket.

Скільки коштує анорак Tommy Hilfiger?

Розцінки на анораки Tommy Hilfiger можуть суттєво змінюватись в залежності від певної моделі, колекції, сезону та точки продажу. Ціни можуть варіюватися від 3000 до 10000 грн.